Kozármisleny Város Önkormányzat Képviselő-testülete

a hatályos településképi rendelet és Településképi Arculati Kézikönyv módosítása

tekintetében lakossági fórumot tart,

melyre ezúton tisztelettel meghívom

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012.(XI.18.) Kormányrendelet (továbbiakban: Vhr.) 43/A.§ (6) bekezdésében foglaltaknak megfelelően tájékoztatom arról, hogy Kozármisleny Város Önkormányzata Képviselő-testülete 99/2019. (V.21.) Ök. sz. határozatával a településképi rendeletének és Településképi Arculati Kézikönyvének módosítását határozta el.

A veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és a járványügyi készültségről szóló 2020. évi LVIII. törvény 165.§ (2) bekezdése értelmében a Vhr. szerinti előzetes és munkaközi tájékoztatás lakossági fóruma elektronikus úton történik.

Fentiek alapján a módosítási dokumentáció a http://www.kozarmisleny.hu címen érhető el. Észrevételeiket és javaslataikat a közzétételtől számított 15 napon belül tudják megtenni, kizárólag elektronikus úton a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldött levél formájában.

Kozármisleny, 2020. november 26.

dr. Biró Károly s.k.
polgármester

Teak