. 11 oC
2024. április 28. vasárnap
Valéria, Nimród

Hírek

2023. október 02., hétfő 06:16

Felhívás házszámok kihelyezésére

Értékelés:
(2 szavazat)
Tisztelt Lakosság!

Felhívom azon ingatlantulajdonosok figyelmét, akik még nem tettek eleget házszámtábla kihelyezési kötelezettségüknek, hogy a tulajdonukban, illetve használatukban lévő lakóházas ingatlanok utcafronti épületrészén vagy a kerítésre a házszám jelzésére szolgáló táblákat szíveskedjenek haladéktalanul felhelyezni!

A Házszámtábla kihelyezésének szabályai a Kozármisleny Város Önkormányzata Képviselő Testületének 25/2022 (XI.15.) önkormányzati rendelet 11. §-a alapján a következő:

„11. § (1) A házszámot jelző táblát (a továbbiakban: házszámtábla) az ingatlan utcafronti kerítésére vagy házfalára, az utcáról jól látható módon kell az ingatlan használójának, kezelőjének, ennek hiányában a tulajdonosának elhelyezni az Mötv. 14/A §. (5) bekezdése alapján.

(2) A házszámtábla beszerzéséről, kihelyezéséről, olvasható állapotban tartásáról, szükség szerint cseréjéről, pótlásáról az (1) bekezdés szerinti kötelezettnek kell gondoskodnia.”

Tájékoztatom, a tisztelt lakosságot, hogy a házszámtábla kihelyezése nemcsak kötelezettség, de ezzel elősegítik az Országos Mentőszolgálat, a Tűzoltóság, a Rendőrség és a további közszolgáltatók munkáját.

Szíves együttműködésüket előre is köszönöm!

Kozármisleny, 2023.szeptember 26.

dr. Halmos Barbara
jegyző
Utoljára frissítve: 2023. október 02., hétfő 06:39
Copyright © Kozármisleny Online - Minden jog fenntartva - Made by PCLaci